Kava s poreznom savjetnicom

Aktualna tema radionice su PDV i ostali porezi u IT sektoru, a namijenjena je računovođama, direktorima i vlasnicima društava iz IT sektora, kao i ostalima koji žele čuti odgovore na pitanja iz porezno-računovodstvene prakse.

1 dan
Radionica traje 4 sata i biti će održana u Učilištu Obzor, Kopilica 21 A, u Splitu.
800,00 KN
Popust 20% za UHYin Croatia klijente, grupe, studente i nezaposlene. Kotizacija uključuje prezentacije s radionice, sendvič i osvježavajući napitak.
2020
Termin održavanja ove radionice je 2020. godine od 10:00 do 15:00h prema interesu polaznika.

RADIONICA

  • Sadržaj
  • Predavač
  • Detalji plaćanja

Sadržaj

Polaznici radionice PDV i ostali porezi u IT sektoru saznat će kojim se propisima oporezuju usluge i proizvodi u IT sektoru, ali i naučiti što podrazumijeva porez po odbitku, na koga se primjenjuje i po kojoj se stopi obračunava.

Nakon kave s poreznom savjetnicom, polaznici će detaljnije razumjeti i:

  • kada je softver oporeziv porezom po odbitku, a kada nije,
  • kada se ulaganje u razvoj može kapitalizirati, a kada je trošak razdoblja,
  • porezne uštede kod isplate zarade radnicima ili partnerima,
  • paušalno oporezivanje obrta koji obavlja IT djelatnost.

Prednost ove radionice su grupe od maksimalno 10 polaznika, što omogućava poreznoj savjetnici da se posveti svakom polazniku i potakne kvalitetnu raspravu oko primjene poreznih propisa u IT industriji.


Ukoliko imate dodatna pitanja vezano za edukacije, kontaktirajte nas

Predavač

Ivana Zec

Ovlaštena porezna savjetnica

Ivana Zec je direktorica u UHY POREZNOM SAVJETNIKU i partnerica u UHY HB EKONOM. Od 2014. godine je ovlaštena porezna savjetnica, specijalizirana za razne djelatnosti među kojima se ističu klijenti iz djelatnosti građenja i poslovanja s nekretninama te IT sektora.

Kao Direktorica poreznog savjetovanja i računovodstva, koordinira svojim timom stručnjaka za usluge računovodstva, poslovnog izvještavanja i obračuna plaća.
Svakodnevni radni zadaci joj sežu od vođenja tima do rješavanja najkompleksnijih poreznih situacija, praćenje i tumačenje računovodstvenih i poreznih propisa te asistiranje u poreznim postupcima kod svojih klijenata.
Zbog tečnog znanja engleskog jezika Ivana aktivno sudjeluje u radu sa stranim klijentima, pomaže im kod njihovog poslovanja u Hrvatskoj, te u rješavanju poreznih situacija koje uključuju i poznavanje odredbi Ugovora o izbjegavanju dvostrukog oporezivanja.

Ivana je i predavačica u sklopu UHY TRENING CENTRA. Teme koje obrađuje obuhvaćaju poreze i nekretnine, poreze u IT sektoru te sastavljanje Prijave poreza na dobit. Aktivno sudjeluje i u održavanju radionica pod nazivom ”Kava s poreznom savjetnicom” u sklopu koje sudionicima odgovara na sva pitanja i pomaže u rješavanju složenih slučajeva iz svakodnevnog poslovanja.
Ivana je članica UHY tima već 10 godina. Završila je Ekonomski fakultet u Splitu, a daljnim usavršavanjem je stekla titulu ovlaštenog poreznog savjetnika.

Detalji plaćanja

Naziv: Kava s poreznom savjetnicom na temu PDV i ostali porezi u IT sektoru
Datum: 2020. godine, od 10:00 do 14:00 sati.
Lokacija: Učilište Obzor, Kopilica 21 A, u Splitu
Kotizacija: 800,00 kn + PDV
Popusti: popust od 20%, odnosno cijenu od 640 kn + PDV plaćaju:
Grupe (2 ili više osoba iz istog poduzeća/institucije)
Studenti i nezaposlene osobe
UHY in Croatia klijenti
Rok za prijavu: Rok za prijavu je pet (5) dana prije termina održavanja radionice


Prijavite se

TESTIMONIAL

Bravo UHY! S tvrtkom UHY HB EKONOM d.o.o. surađujemo od 2008. godine; mislim da smo bili prva charter kompanija s kojom rade te imamo jako dobru suradnju. S naše strane je super što UHY, osim samog knjigovodstva, radi i reviziju koju smo nekoliko puta koristili te je naša poruka – samo naprijed!

Mario Malenica

UHY čine profesionalni, odgovorni i kompetentni stručnjaci koji su uvijek usmjereni na pronalaženje rješenja za klijenta.Naš su prvi izbor za poslove poreznog i poslovnog savjetovanja te ih rado preporučujem klijentima i partnerima.

Natasa Subasic

UHY HB EKONOM je naš dugogodišnji partner s kojim nas veže jako ugodna suradnja. Iznimno stručan UHY team nam uvijek stoji na raspolaganju, a naročito smo ponosni na to kako zajedničkim snagama educiramo charter kompanije o svim financijskim nedoumicama.

Martina Hršak

Thanks to UHY book keeping has never been easier. Friendly and open relations, outstanding professional performance it is a pleasure to work with you.

Goran Adum

Sa UHY-jem poslujemo već nekoliko godina i pokazali su se kao dobar i pouzdan partner. Stručnost i odlični savjeti su omogućili naše poslovanje uspješnijim i jednostavnijim.

Antonio Perić-Mažar

Stručnost i profesionalnost – to su riječi kojima se najbolje može opisati UHY. I kad smo promijenili sjedište tvrtke i otišli iz Splita, odlučili smo zadržati računovodstvo jer nismo htjeli riskirati s nekim novim. U sedam godina suradnje nebrojeno puta su pokazali svoju stručnost i znanje, radeći bez grešaka i na vrijeme.

Ilija Brajković

Dugogodišnjom suradnjom smo se uvjerili u vrhunsku pouzdanost i profesionalnost UHY tima. Uz UHY  je teško praviti greške, a ako se i pogriješi UHY  uvijek imate kvalitetno i brzo rješenje. Hvala što nas pratite već treće desetljeće.

Marko Sučić

The only part of the business I don’t worry about are the things that UHY takes care. So much peace of mind. Jedini aspekt posla oko kojeg se ne brinem je dio za koji je zadužen UHY. To je neprocjenjivo.

Jason Berry

S grupacijom UHY iz Splita surađujemo već dugi niz godina na obostrano zadovoljstvo. Naša suradnja obuhvaća više njihovih usluga, od poreznog savjetovanja i revizije do korištenja EU fondova i mjera potpore gospodarstvenicima RH. Uspješno smo odradili tehničku obnovu i uređenje hotela u četiri uzastopne godine te iskoristili bespovratna sredstva. Prilikom realizacije otvorenja novog aparthotela smo također uspješno odradili program poticaja za financiranje putem HAMAG-BICRO te program poticaja ulaganjima MINGO-a. S veseljem nastavljamo našu suradnju i nadamo se novim projektima.

Josip Čulić

S društvom UHY HB EKONOM d.o.o. surađujemo dugi niz godina i mogu reći da smo razvili vrijedan prijateljsko – suradnički odnos. Svojim profesionalnim, povjerljivim i nadasve stručnim pristupom UHY HB EKONOM je dao značajan doprinos razvoju potencijala unutar našeg društva. Želimo i dalje uspješno surađivati i zajedno podizati ljestvicu kvalitete i uspješnosti u poslovanju.

Nikša Čulić

Posljednjih sedam godina smo surađivali  sa UHY HB EKONOM d.o.o. na nekoliko projekata. Imati vanjskog suradnika od povjerenja, a u isto vrijeme na izrazito visokoj razini stručnosti kao je sto je UHY HB EKONOM olakšava nam rad na tekućim poslovima, te nam ostavlja dragocjeno vrijeme da se bavimo vlastitim razvojem i rastom, ne brinući se nikada jer je knjigovodstvo pod kontrolom.

Adriana i Jakov Bošnjak

S tvrtkom UHY vrlo uspješno surađujemo već dugi niz godina. S zadovoljstvom možemo istaknuti kako je iznimno ugodno kad se možeš posvetiti razvijanju i unapređenju vlastitog posla znajući da se, naravno za teme koje nisu u opisu osnovne djelatnosti, u svakom trenutku možeš obratiti s bilo kojim pitanjem ili problemom i uvijek dobiti pravovremen i stručan odgovor, prijedloge za rješavanje a obično i rješenje samog problema. U današnje vrijeme kad se promjene zakonodavnog i poslovnog okruženja događaju brzo, imati takve partnere i odnos koji je prijateljski ali uvijek i iznad svega profesionalan, prava je rijetkost koju s veseljem rado ističem kao sjajan primjer odlične poslovne suradnje i stvaranja jednog novog, sasvim drugačijeg poslovnog okruženja koje nam je itekako potrebno i koje nas uvijek iznova motivira da jednostavno budemo bolji.

Ivan Kuret

Želite se prijaviti na radionicu?