Pronaći ćemo put ili ćemo ga napraviti!

Pronaći ćemo put ili ćemo ga napraviti!

“Želimo postati i ostati najbolji u računovodstvu, reviziji, poreznom savjetovanju i povlačenju EU sredstava. Želimo biti Vaš najbolji izbor za partnera koji će Vas pratiti i savjetovati u najvažnijim segmentima vašeg poslovanja. Računovođa, revizor, porezni savjetnik i financijski savjetnik su osobe od najvećeg povjerenja koje zajedno sa Vama vaše ideje i snove pretvaraju u poslovne rezultate.

Odaberite pouzdane i one koji znaju. Uz naše iskustvo od preko 25 godina i vrhunske stručnjake pronaći ćemo pravi put za Vaš uspjeh!

UHY IN CROATIA

UHY in Croatia je mreža vodećih stručnjaka u Hrvatskoj s područja revizije, savjetovanja, Eu fondova i računovodstva. 

Prisutni smo u Splitu i u Zagrebu gdje velikim portfeljom naših usluga savjetujemo poduzetnike u svim fazama razvoja, od osnivanja pa sve do uspješnog rasta u financijski veliko i snažno poduzeće.

Kako bi Vaše poslovanje učinili jednostavnijim i u koraku s vremenom za Vas smo napravili UHY klijent cloud accounting aplikaciju kojom nam dostavljate račune i dokumente putem aplikacije u kojoj imate pristup svojim podacima 24 sata 7 dana u tjednu. U reviziji se koristimo najnovijim alatima te možemo obaviti i reviziju na daljinu, a sve usluge kao i porezno i poslovno savjetovanje obavljamo  i on-line putem dostupnih aplikacija.

U Hrvatskoj imamo više od 50 stručnjaka, među kojima je 6 ovlaštenih revizora, 2 ovlaštena porezna savjetnika, 15 konzultanata te preko 30 iskusnih stručnjaka iz područja računovodstva, revizije i poduzetništva. 

Želite li osnovne informacije kako poslovati u Hrvatskoj preuzmite naš vodič “Doing business in Croatia”.

Vaš smo najbolji poslovni kontakt sa svijetom preko naše UHY mreže specijaliziranih konzultantskih društava u kojima posluje preko 9 tisuća stručnjaka iz 100 zemalja svijeta.

UHY HB EKONOM

je najveća tvrtka u Dalmaciji za računovodstvo, reviziju, porezno i poslovno savjetovanje, osnovana 1995. godine, koja zapošljava 18 poreznih, revizijskih,  računovodstvenih i financijskih stručnjaka koji sa svojim uslugama godišnje prate razvoj i rast poslovanja više od 220 malih i srednjih tvrtki iz Hrvatske i Europe.

S Vama smo na i na vašem putu tranzicije, akvizicije ili preoblikovanja poslovanja kroz Due Diligence usluge, usluge procjene vrijednosti i ostale usluge financijskog savjetovanja.

Vaše računovodstvo možemo obavljati na daljinu putem UHY klijent cloud accounting aplikacije kojom osim dostave dokumentacije imate pristup Vašim podacima 24/7.  Reviziju radimo najmodernijim alatima, te je možemo obaviti i na daljinu, a usluge savjetovanja možete dogovoriti  i putem Zoom ili drugih aplikacija.

Svoje upite pošaljite na e-mail: split@uhy.hr  ili nas nazovite na broj telefona: 021 381 120

 

UHY RUDAN

je jedno od najstarijih društava u Hrvatskoj specijalizirano za reviziju, due diligence, procjenu društva i porezno savjetovanje sa sjedištem u Zagrebu. Spoj iskustva i stručnosti 20 stručnjaka prepoznaje veliki broj klijenata u reviziji i poreznom savjetovanju koji im poklanjaju povjerenje dugi niz godina.

Reviziju radimo najmodernijim alatima, te je možemo obaviti i na daljinu, a usluge poreznog savjetovanja možete dogovoriti  i putem Zoom ili drugih aplikacija.

Više saznajte na e-mail:info@uhy.rudan.hr  ili broj telefona: 01 390 6374.

UHY SAVJETOVANJE

okuplja 12 stručnjaka s iskustvom rada s EU projektima ruralnog razvoja, Europskog socijalnog fonda, EU natječaja za poduzetnike i  javne korisnike s ukupnom vrijednošću projekata od preko 123 milijuna eura.

Usluge savjetovanja pri provedbi projekta možemo obaviti i na daljinu, kao i usluge savjetovanja o prijavi i korištenju EU fondova, ostalo poslovno i financijsko savjetovanje koje možete dogovoriti  putem Zoom ili drugih aplikacija.

Zatražite savjete na e-mail: savjetovanje@uhy.hr  ili broj telefona:021 612 673.

 

UHY POREZNI SAVJETNIK

okuplja iskusan tim poreznih savjetnika koji do u detalje poznaju poreze i prate sve porezne izmjene u Hrvatskoj. Savjetuju poduzetnike iz sektora građevine, nekretnina, trgovine, turizma, chartera i IT industrije, porezno prate investitore u njihovim projektima te uspješno rješavaju žalbe na porezne postupke.

U skladu sa situacijom, naši ovlašteni porezni savjetnici dostupni su Vam za porezno savjetovanje putem  maila ili “uživo” putem Zoom ili drugih aplikacija.

Sve o porezima saznajte na e-mail: porezni.savjetnik@uhy.hr  ili na broj telefona: 021 543 952

 

UHY TRENING CENTAR

je edukativni centar koji pohađaju poduzetnici, menadžeri, rukovoditelji, računovođe, predstavnici općina i županija, u želji da saznaju  sve o zakonskim odredbama koji se odnose na njihovo poslovanje, novinama i uštedama u porezima, izvorima financiranja i nauče kako pripremiti projekte za EU fondove.

 

Više o edukacijama doznajte na e-mail: trening.centar@uhy.hr  ili na broj telefona: 021 612 673

 

UHY ADVISORY

predstavlja tim sa dugogodišnjim iskustvom u korporativnim financijama u financijskoj, farmaceutsko,
trgovačkoj i naftnoj industriji specijaliziran za podršku u M&A i FP&A procesima, Due Diligence uslugama, uslugama procjene vrijednosti i ostalim uslugama financijskog savjetovanja.

Svakom pojedinom klijentu pristupamo individualno uz zajedničku prioritizaciju tema i projekata s obzirom na različite izazove s kojima se tvrtke, u svom životnom ciklusu susreću.

Kontaktirajte nas na: info@uhyadvisory.hr  ili pozivom na broj: 01 390 6374

UHY PROJEKTI

Poduzetnički akcelerator Split

U svrhu provođenja vlastitih projekata, UHY SAVJETOVANJE je osnovalo PODUZETNIČKI AKCELERATOR SPLIT, društvo orijentirano na razvoj poduzetnika putem brojnih poticajnih mjera, razvoja klastera, mreže poslovnih anđela, razvoja inovativnih EU projekata te je kao takvo upisano u Jedinstveni registar poduzetničke infrastrukture.

Saznaj više

Pučko otvoreno učilište Obzor

Brojne edukacije i vlastiti projekti dovele su do osnivanja PUČKOG OTVORENOG UČILIŠTA OBZOR čiji su programi usmjereni su na stjecanje ili usavršavanje kompetencija koje doprinose povećanju Vaše konkurentnosti u radnom okruženju.

Saznaj više

NAŠI STRUČNJACI

  • Split
  • Zagreb

Split

Helena Budiša

Glavna partnerica, direktorica

UHY HB EKONOM, UHY SAVJETOVANJE, UHY POREZNI SAVJETNIK

Boris Pekić

Partner i direktor društva

UHY SAVJETOVANJE

Ivana Zec 2023

Ivana Zec

Direktorica/partnerica

UHY POREZNI SAVJETNIK, UHY HB EKONOM

Zagreb

Bruno Oštrić

FP&A Procesi

UHY ADVISORY

Ivan Jurišić

M&A Procesi

UHY ADVISORY

Dražen Jakšić

Korporativne Financije

UHY ADVISORY

Dragan Rudan

Partner/direktor

UHY RUDAN

Sandra Mikić

Ovlaštena revizorica i interna revizorica

UHY RUDAN

Darko Prpić

Sudski vještak za financije, računovodstvo i vrijednosne papire

UHY RUDAN
UHY ADVISORY

Vedrana Miletić

Ovlaštena revizorica i interna revizorica

UHY RUDAN
UHY ADVISORY

UHY International

UHY je vodeća međunarodna mreža nezavisnih računovodstvenih, revizorskih i konzultantskih tvrtki s timom od 9.500 stručnjaka i uredima u 340 velikih poslovnih središta u 100 zemalja.

UHY članice surađuju kako bi ispunile zahtjeve klijenata gotovo bilo gdje u svijetu, od Afrike i Azije, pa sve do Amerike i Europe, što znači da možemo pomoći svakoj tvrtki da se učinkovito i uspješno natječe na lokalnoj, međunarodnoj ili prekograničnoj razini. 

Naše usluge i timovi prilagođeni su kulturi svakog klijenta, uključujući korporacije koje kotiraju na javnom tržištu, velike i srednje tvrtke, privatna poduzeća, neprofitne i javne organizacije.

UHY International osnovana je 1986. godine sa sjedištem u Londonu, Velika Britanija. Za više informacija o mreži posjetite https://www.uhy.com/  .

KARIJERE

Pridružite se UHY timu!

Pridruži nam se i postani dio međunarodnog tima stručnjaka iz računovodstva, revizije, poreznog i poslovnog savjetovanja te EU projekata. 

PRIJAVITE SE

Imate dodatna pitanja?