‘WWW vaučeri za MSP’

NAZIV PROJEKTA

„Razvoj poslovnog web rješenja za UHY HB EKONOM“

CILJEVI PROJEKTA

Osnovni cilj projekta je razvijeno poslovno novo web rješenje sa svrhom unaprjeđenja prisutnosti na tržištu i vidljivosti usluga putem elektroničkih medija. Pružena usluga, odnosno, nova web stranica predstaviti će tvrtku na tržištu kroz stručan, moderan, intuitivan prikaz usluga koje pruža društvo.

REZULTAT PROJEKTA

Razvijeno poslovno web rješenje koje će pozitivno doprinijeti poslovanju društva privlačenjem novih klijenata na domaćim s stranim tržištima u potražnji za vrhunskim poslovnim uslugama u Hrvatskoj koje će svakom poduzetniku učiniti poslovanje jednostavnijim i uspješnijim.

KRATKI OPIS PROJEKTA

Web stranica, odnosno, novo poslovno web rješenje će biti namijenjena predstavljanju tvrtke na domaćem i stranom tržištu. Iz tog razloga, stranica će biti dvojezična – na hrvatskom jeziku za domaće potencijalne klijente i engleskom jeziku za strane potencijalne klijente. Kroz web stranicu će se razviti optimalni newsletter model, odnosno sustav e-komunikacije sa posjetiteljima koji će se moći prijaviti za primanje obavijesti o novostima vezanim za pojedine sadržaje od interesa posjetitelja.

UKUPNA VRIJEDNOST PROJEKTA:

98.700,00 HRK

IZNOS BESPOVRATNIH SREDSTAVA – VRIJEDNOST VAUČERA:

74.025,00 HRK

RAZDOBLJE PROVEDBE PROJEKTA:

Projekt se provodi od 10.12.2018. do 06.12.2019. godine

KONTAKT OSOBA:

Helena Budiša, mail: split@uhy.hr

Projekt sufinancira Europska unija iz Europskog fonda za regionalni razvoj (EFRR) koji se provodi u sklopu Operativnog programa Konkurentnost i kohezija 2014-2020.

Za više informacija o Europskim strukturnim i investicijskim fondovima posjetite www.strukturnifondovi.hr.

Za više informacija o Operativnom programu Konkurentnost i kohezija posjetite https://strukturnifondovi.hr/eu-fondovi/esi-fondovi-2014-2020/op-konkurentnost-i-kohezija/ .

Želite znati više?