Računovodstvo, revizija i porezi

Planirate uspjeti u poslu? Uzmite za partnera dobrog računovođu, a za pregled kvalitetnog revizora. Prvi će voditi računa da sve što radite, napravite po zakonu, a drugi će razumjeti vaše poslovanje, detektirati rizike pogrešnog sastavljanja i prezentiranja financijskih izvještaja te u konačnici izraziti mišljenje o financijskim izvještajima.

Računovodstvo

Želite u svakom trenutku znati pravo stanje poslovanja? UHY je organizirao računovodstvene usluge na način da naši klijenti u svakom trenutku kroz cijelu godinu imaju uvid u poslovne knjige. Za one koji žele detaljnije podatke, nakon prijave PDV-a, dostavljamo račun dobiti i gubitka (RDG), realno stanje kupaca i dobavljača te ostale poslovne podatke. Saznajte što sve uključuju usluge računovodstva.

Saznaj više

Revizija

Zakonski ste obveznik revizije financijskih izvještaja ili ste se, pak, dobrovoljno odlučili za reviziju financijskih izvještaja? Povećavate temeljni kapital unosom stvari i prava te vam je potrebna revizija povećanja temeljnog kapitala? Odlučili ste kupiti ili prodati firmu te vam je potreban due dilligence kako biste odredili realnu cijenu? Saznajte što sve obuhvaća revizija.

Saznaj više

EU projekti

UHY stručnjaci imaju iskustvo u pripremi i provedbi EU projekata s gotovo 100% uspjeha, a na listi klijenata su javni korisnici (gradovi, općine, javne ustanove..) i poduzetnici s odobrenih gotovo milijardu kuna.

Priprema EU projekata

UHY stručnjaci pripremili su više od 150 projekata temeljem kojih je odobreno gotovo milijardu kuna.

Saznaj više

Provedba EU projekata

UHY stručnjaci sudjelovali su u provedbi više od 60 projekata s postotkom uspješnosti od visokih 97,3%.

Saznaj više

Savjetovanje

UHY stručnjaci za poslovno i porezno savjetovanje pomažu tvrtkama u rješavanju kompleksnih problema, ali ih i usmjeravaju prema uspješnom poslovanju i dugoročnom rastu.

Porezno savjetovanje

Porezno savjetovanje podrazumijeva poslovanje bez eventualnih sankcija, ali i porezno planiranje s kojim ćete ostvariti uštede i preuzeti kontrolu nad poreznim troškovima.

Saznaj više

Poslovno savjetovanje

Ponekad trebate drugačiju perspektivu. Naši financijski savjetnici mogu vam pružiti tu perspektivu, dobivenu kroz brojna iskustva o potrebama malih i srednjih poduzetnika.

Saznaj više

Želite znati više?