Pronaći ćemo put ili ćemo ga napraviti!

Pronaći ćemo put ili ćemo ga napraviti!

“Najviše smo naučili iz vlastitog iskustva. Počeli smo s računovodstvom i savjetovanjem, specjalizirali se za reviziju, suočavali se sa istim problemima kao i svi poduzetnici u Hrvatskoj. Odlučili smo još više učiti, pitati, umrežavati se i rješavati probleme. Sve što smo znali o porezima, računovodstvenim standardima i  EU projektima primjenili smo u svojim tvrtkama, pa tek onda kod svojih klijenata. Zato znamo o čemu pričate. I još bolje, znamo kako vam pomoći na putu do uspjeha!

UHY IN CROATIA

UHY in Croatia je mreža vodećih stručnjaka u Hrvatskoj s područja revizije, savjetovanja i računovodstva. 

Prisutni smo u Splitu i u Zagrebu gdje velikim portfeljom naših usluga savjetujemo poduzetnike u svim fazama razvoja, od osnivanja pa sve do uspješnog rasta u financijski veliko i snažno poduzeće.

Zapošljavamo u Hrvatskoj ukupno 46 stručnjaka, među kojima je 7 ovlaštenih revizora, 3 ovlaštena porezna savjetnika, 12 konzultanata te iskusni stručnjaci iz područja računovodstva, revizije i poduzetništva.

Vaš smo najbolji poslovni kontakt sa svijetom preko naše UHY mreže specijaliziranih konzultantskih društava u kojima posluje preko 8 tisuća stručnjaka iz 99 zemalja svijeta.

UHY HB EKONOM

je najveća tvrtka u Dalmaciji za računovodstvo, reviziju, porezno i poslovno savjetovanje, koja zapošljava 15 poreznih, revizijskih i računovodstvenih stručnjaka koji sa svojim uslugama prate razvoj i rast poslovanja više od 220 malih i srednjih tvrtki iz Hrvatske i Europe.

UHY RUDAN

je jedno od najstarijih društava u Hrvatskoj specijalizirano za reviziju, due diligence, procjenu društva i porezno savjetovanje sa sjedištem u Zagrebu. Spoj iskustva i stručnosti 18 stručnjaka prepoznaje veliki broj klijenata u reviziji i poreznom savjetovanju koji im poklaju povjerenje dugi niz godina. 

UHY SAVJETOVANJE

okuplja 12 stručnjaka s iskustvom rada s EU projektima ruralnog razvoja, Europskog socijalnog fonda, EU natječaja za poduzetnike i  javne korisnike s ukupnom vrijednošću projekata od preko 123 milijuna eura.

UHY POREZNI SAVJETNIK

okuplja iskusan tim poreznih savjetnika koji do u detalje poznaju poreze i prate sve porezne izmjene u Hrvatskoj. Savjetuju poduzetnike iz sektora građevine, nekretnina, trgovine, turizma i IT industrije, porezno prate investitore u njihovim projektima te uspješno rješavaju žalbe na porezne postupke .

UHY TRENING CENTAR

je edukativni centar koji pohađaju poduzetnici, menadžeri, rukovoditelji, računovođe, predstavnici općina i županija, u želji da saznaju  sve o zakonskim odredbama koji se odnose na njihovo poslovanje, novinama i uštedama u porezima, izvorima financiranja i nauče kako pripremiti projekte za EU fondove.

UHY PROJEKTI

Poduzetnički akcelerator Split

U svrhu provođenja vlastitih projekata, UHY SAVJETOVANJE je osnovalo PODUZETNIČKI AKCELERATOR SPLIT, društvo orijentirano na razvoj poduzetnika putem brojnih poticajnih mjera, razvoja klastera, mreže poslovnih anđela, razvoja inovativnih EU projekata te je kao takvo upisano u Jedinstveni registar poduzetničke infrastrukture.

Saznaj više

Pučko otvoreno učilište Obzor

Brojne edukacije i vlastiti projekti dovele su do osnivanja PUČKOG OTVORENOG UČILIŠTA OBZOR čiji su programi usmjereni su na stjecanje ili usavršavanje kompetencija koje doprinose povećanju Vaše konkurentnosti u radnom okruženju.

Saznaj više

NAŠI STRUČNJACI

  • Split
  • Zagreb

Split

Helena Budiša

Glavna partnerica, direktorica UHY HB EKONOM, UHY SAVJETOVANJE, UHY POREZNI SAVJETNIK

Andrea Omašić

Ovlašteni revizor i partner u UHY HB EKONOM

Boris Pekić

Partner u UHY SAVJETOVANJE i direktor društva

Ivana Zec

Direktorica/partnerica UHY POREZNI SAVJETNIK/ UHY HB EKONOM

Ivo Šarić

Voditelj provedbe projekata UHY SAVJETOVANJE

Karlo Mrvić

Stariji savjetnik u UHY SAVJETOVANJE

Katica Reljanović

Porezna savjetnica, partnerica u UHY HB EKONOM

Mirka Baničević Čelar

Ravnateljica Učilišta Obzor

Zagreb

Dragan Rudan

Partner/direktor u UHY RUDAN

Darko Prpić

Sudski vještak za financije, računovodstvo i vrijednosne papire UHY RUDAN

Sandra Mikić

Ovlaštena revizorica i interna revizorica u UHY RUDAN

Vedrana Miletić

Ovlaštena revizorica i interna revizorica u UHY RUDAN

UHY International

UHY je vodeća međunarodna mreža neovisnih računovodstvenih, revizijskih i konzultacijskih tvrtki s uredima u preko 300 glavnih poslovnih centara u 99 zemalja.

UHY članice surađuju kako bi ispunile zahtjeve klijenata gotovo bilo gdje u svijetu, od Afrike i Azije, pa sve do Amerike i Europe, što znači da možemo pomoći svakoj tvrtki da se učinkovito i uspješno natječe na lokalnoj, međunarodnoj ili prekograničnoj razini. 

Naše usluge i timovi prilagođeni su kulturi svakog klijenta, uključujući korporacije koje kotiraju na javnom tržištu, velike i srednje tvrtke, privatna poduzeća, neprofitne i javne organizacije.

UHY International osnovana je 1986. godine sa sjedištem u Londonu, Velika Britanija.

KARIJERE

Pridružite se UHY timu!

Pridruži nam se i postani dio međunarodnog tima stručnjaka iz računovodstva, revizije, poreznog i poslovnog savjetovanja te EU projekata. 

PRIJAVITE SE

Imate dodatna pitanja?