Edukacije i seminari

UHY Trening centar već sedam godina organizira edukacije s ciljem usavršavanja znanja i vještina iz ekonomije, financija i poslovnih procesa, koje je do sada uspješno odslušalo 4.300 polaznika u Splitu i u Zagrebu.

Edukacije su organizirane s manjim brojem polaznika, kako bi predavači što više komunicirali sa sudionicima, odgovorili na njihova pitanja i obradili primjere iz stvarne računovodstveno – porezne prakse.

godina provođenja edukacija
vrhunskih predavača iz prakse
+
polaznika edukacija

Edukacije iz područja financija i računovodstva

Mali broj poduzetnika, odnosno računovodstvenih i knjigovodstvenih ureda ima dovoljan broj stručnjaka koji mogu popratiti sve učestalije porezne i računovodstvene promjene. UHY edukacije su, stoga, najbolji i najisplativiji način da na jednom mjestu saznate sve novosti i kako ih primijeniti u svom poslovanju.

Kava s poreznom savjetnicom

Kava s poreznom savjetnicom je UHY radionica na kojoj zaposlenici u računovodstvenim servisima ili odjelima srednjih i velikih firmi u opuštenoj atmosferi i neformalnom druženju postavljaju aktualna pitanja i raspravljaju o određenim primjerima iz poduzetničke prakse.

Saznaj više

Pripreme za završni račun – bilanca

S obzirom na kontinuirane i značajne promjene Zakona i HSFI, polaznici će saznati kako uskladiti sve propise i pravilno sastaviti završni račun, ali i naučiti kako razmišljati izvan „poreznog okvira“ te pripremiti fer financijske izvještaje.

Saznaj više

Sastavljanje prijave poreza na dobit – PD obrazac – Porez na dobit

Kako izraditi i na što pripaziti pri izradi prijave poreza na dobit za 2019. godinu i koje su porezne novosti u 2020. godini – teme su koje će, svakako, biti najkorisnije i najzanimljivije knjigovođama, voditeljima računovodstava, ali i vlasnicima trgovačkih društava.

Saznaj više

Porezne i računovodstvene aktualnosti u charter djelatnosti

Polaznici seminara će saznati kako se tretiraju usluge u charter poslovanju, kada nastaje obveza obračuna PDV-a po predujmu, što je i kada se primjenjuje postupak posebnog poreznog oporezivanja, koje uvjete treba ispuniti da bi svi troškovi plovila bili porezno priznati…

Saznaj više

Edukacije za obrazovanje iz područja EU fondova

UHY stručnjaci s više od 1 milijun kuna vrijednosti odobrenih EU projekata prenijet će vam znanja i vještine pomoći kojih ćete moći samostalno pripremati i provoditi projekte.

Računovodstveno i financijsko praćenje EU projekata

Radionica je osmišljena kao pregled računovodstvenog i financijskog praćenja i upravljanja EU projektima s konkretnim primjerima.

Saznaj više

Voditelj pripreme EU projekata – konzultant za EU fondove

Edukacija podrazumijeva praktične vježbe i rješavanje problema i prepreka u pripremi EU projekata.

Saznaj više

EU project manager – voditelj provedbe EU projekta

Educirajte se i izbjegnite pogreške u postupcima provedbe projekata koji mogu ugroziti projekt i rezultirati povratom sredstava.

Saznaj više

Kako iskoristiti sredstva iz Programa za ruralni razvoj

Hrvatskoj je dostupno 2,4 milijarde eura za razvoj ruralnih područja, a seminar daje smjernice što se može sve financirati i kako prijaviti EU projekte.

Saznaj više

Individualni treninzi

Želite još brže i efikasnije usvojiti nova znanja i vještine iz računovodstva, revizije, poreza ili poslovanja? UHY stručnjaci posvetit će vam 100% vremena i zajedno s vama primjeniti novostečeno znanje na stvarnom primjeru.

Računovodstveno i financijsko praćenje EU projekata

Saznajte sve o praćenju financijskog tijeka u EU projektima, koje su obveze korisnika, te koje su razlike između proračunskih i neproračunskih korisnika.

Saznaj više

Konsolidacija financijskih izvještaja i povezane osobe

Povezani ste s više pravnih osoba i treba vam pomoć pri provođenju konsolidacije i sastavljanju konsolidiranih financijskih izvještaja?

Saznaj više

Želite znati više?